Varausehdot

Kun olet vahvistanut ja maksanut lippusi niitä ei voi vaihtaa, palauttaa tai perua. Tulosta saamasi lippu. Lähetämme sinulle myös kopion varauksestasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sinun tulee tuoda mukanasi tulostettu lippu Lontooseen edustajallemme kun noudat jalkapallo-ottelun liput.

Liput

Sinun on tulostettava sähköpostitse lähettämämme vahvistus ja otettava se mukaasi Lontooseen, jossa sinun on vaihdettava varausvahvistus oikeisiin jalkapallo-otteluihin oikeuttaviin lippuihin. Tämä tapahtuu edustajamme toimistossa Lontoon keskustassa. Edustajamme on avoinna 10:30 - 18:00 Ma-Su! Edustajamme osoitteet, puhelinnumerot jne ilmoitetaan varausvahvistuksessa. Tietoa ARSENAL, QPR tai CHELSEA -lipuista: Käytämme näitä kolmea seuraa varten eri edustajia. Riippuen siitä, mitä edustajaa käytämme juuri sinun varaamassasi ottelussa, on sinun JOKO noudettava edustajaltamme Lontoossa TAI Thistle Marble Arch –hotellista Lontoossa. Noutopisteesi osoitetaan selvästi kupongissa, jonka lähetämme sinulle viimeistään 7 päivää ennen ottelupäivää, mutta yleensä välittömästi varauksen jälkeen.

Pelipäivä

Englannissa viikonlopun ottelut voidaan siirtää lauantailta sunnuntaille ja päinvastoin, samoin aloitusaikaa voidaan muuttaa myös hyvin lyhyellä varoitusajalla. Päivämäärän siirto tapahtuu hyvin usein televisiolähetyksen vuoksi tai sen vuoksi, että joukkueen on pelattava jokin Cup-ottelu (FA, LIGA, EUROPE, CL jne.) lähellä liigaottelun päivämäärää, jolloin se on siirrettävä lauantain tai sunnuntain välillä. Aloitusaikaa voidaan myös muuttaa lyhyelläkin varoitusajalla. Ottelut alkavat yleensä puolenpäivän ja klo 19 välillä. Keskellä viikkoa pelattavia otteluita voidaan myös siirtää tiistain ja keskiviikon välillä ja aloitusaika on yleensä klo 17:00 - 21:00. Emme voi taata, että jalkapalloseurat Englannissa palauttavat rahat tai vaihtavat liput siirrettävien otteluiden ollessa kyseessä – ei edes hyvin lyhyen varoitusajan ollessa kyseessä – viikonloppuotteluissa lauantain ja sunnuntain välillä tai keskellä viikkoa olevissa otteluissa tiistain ja keskiviikon välillä. Tämän vuoksi suosittelemme erityisesti sitä, jos ostat liput viikonlopun otteluun, saavut Lontooseen viimeistään lauantaina klo 11 ja lähdet Lontoosta aikaisintaan maanantaina. Jos varaat liput keskellä viikkoa olevaan otteluun, varmista että olet Lontoossa koko tiistain ja keskiviikon. Palautamme rahat asiakkaillemme vain niistä otteluista, jotka siirretään yllä olevissa aikarajoissa JOS SAAMME RAHAT TAKAISIN JALKAPALLOSEURALTA. Tämä vaihtelee ottelukohtaisesti. Viimekädessä jalkapalloseurat päättävät, jos ne palauttavat rahat otteluista, jotka on siirretty yllä olevissa aikarajoissa, ja me virallisina edustajina, noudatamme seurojen määräyksiä! Joissain harvoissa tapauksissa viikolopun ottelu voidaan siirtää maanantaille tai johonkin toiseen viikonloppuun tai viikkoon. Niissä tapauksissa saat varmasti rahasi kokonaan takaisin.

Istuinpaikat

Saat aina paikan kotijoukkueen kannustajien joukosta ja/tai neutraalilta alueelta stadionilla. Joten sinun ei tule missään olosuhteissa käyttää t-paitoja, huiveja, hattuja tai muita esineitä jotka näyttävät vierailevan joukkueen logon tai värit. Sinun ei myöskään tule osoittaa sympatiaa tai kannustaa vierailevan joukkueen kannustajien kanssa vierailevaa joukkuetta. Lue lisätiedot koskien istuinpaikkoja nettisivuiltamme osasta FAQ (Kysymyksiä ja vastauksia). Jos varaat enemmän kuin 2 lippua emme voi taata että saatte vierekkäiset istuimet. On olemasssa riski että teidät erotetaan toisistaan 2+2, 2+3, 3+2, 2+2+3 jne. Takaamme kuitenkin ettei sinun tarvitse koskaan istua yksin, tarkoittaen siis että et koskaan saa yksittäisiä paikkoja kuten 1+1, 1+2, 3+2+1 jne. Jos teidät erotetaan, me ja agentimme tekee kaikkensa löytääkseen paikat stadionin samalta ”Section” mutta emme voi taata tätä. Haluaisimme myös mainita että joudumme hyvin harvoin erottomaan seurueita toisistaan mutta pelikauden aikana on aina muutama ottelu jos näin joudumme ikävä kyllä tekemään.

FAQ

Suosittelemme että luet huolellisesti läpi FAQ (Kysymyksiä ja vastauksia), jos sinulla on mielessä kysymyksiä tai haluat tietää enemmän nettisivujemme kautta tehdyistä varauksista.

Hinnat ja varausmaksut

Tällä sivustolla maksamasi hinta sisältää varausmaksun jalkapalloseuralle, paikalliselle edustajalle ja meille. Käyttämämme edustajat ovat jalkapalloseuran virallisia edustajia. Varausmaksuista johtuen painettu hinta lipuissasi saattaa olla eri kuin tällä sivustolla maksamasi hinta, näin on erityisesti Manchester Unitedin, Liverpoolin, Manchester Cityn, Mestarien liigan ja Lontoon paikallisotteluiden muodostavien nk. A-otteluiden ollessa kyseessä. Lue lisää hinnoistamme ja varausmaksuista osasta FAQ.

Ostaessasi liput kauttamme hyväksyt samalla ja olet sidottu ylläoleviin sääntöihin ja ehtoihin.

Varausehdot, LontoonJalkapallo.fi

 

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti
Ostoskori