QPR

QPR Pelikausi 2018-19

Tästä näet QPR otteluohjelman Loftus Road tällä kaudella. Myymme kaikkiin alla oleviin kotiotteluihin kakkosdivisioonaan –ykkösliigaan ja FA-cupiin. Lue lisää aiheesta QPR täältä

Queens Park Rangers FC on yksi Englannin vanhimpia jalkapalloseuroja, joka perustettiin jo vuonna 1882, jolloin se jakoi peliolosuhteet kahden muun seuran kanssa. "QPR" pelaa Länsi-Lontoossa, ja sen suurimpia vastustajia ovat kolme muuta Länsi-Lontoon joukkuetta: Fulham, Chelsea, and Brentford.
QPR on tunnettu englantilainen joukkue. Siitäkin huolimatta, ettei heillä ole liioin mestaruuksia eikä meriittilistaa. Kun malesialainen liikemies Tony Fernandes osti seuran vuonna 2011, hänen firmastaan Air Asiasta tuli klubin pääsponsori. Kannattajat uskoivat että seura saisi vihdoin kaipaamaansa menestystä. Seuran rikastuessa QPR palkkasi monia tähtipelaajia, mutta tulokset antoivat odottaa itseään.
Tänä päivänä QPR pelaa Englannin 2. sarjatasolla mestaruussarjassa, ja on yksi joukkueista, joka saattaa nousta Valioliigaan ensi vuonna.

QPR pelaa Loftus Road -stadionilla, joka on klassinen englantilainen jalkapalloareena. Areenalla on mahdollisuus nähdä miten kovaääninen kannustus "vain" 18 000 hengen katsomoista lähtee.

Tyytyväiset asiakkaat

Todella helppoa

"Helppo ja vaivaton tapa tilata ja noutaa liput. Kaikki toimi hyvin. Suosittelen..."
(33)
Janne, Riihimäki
TII, 06 HEL 2018

Katso kaikki

Areena Loftus Road. LontoonJalkapallo.fi

Areena
Loftus Road

Areena, Loftus Road Areena Areena Loftus Road

Kyky
19.000

Osoite
South Africa Road
London, W12 7PA
Katso karttaa, Loftus Road Katso karttaa

Katso karttaa, Loftus Road

Maanalainen
Shepherds Bush Station (Hammersmith & City Line)
White City Station (Central Line)

Bussit
72, 95, 220, 283

 
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti
Ostoskori