Tottenham

Tottenham Pelikausi 2018-19

Tästä näet Tottenham Hotspur otteluohjelman White Hart Lane tällä kaudella. Myymme kaikkiin alla oleviin kotiotteluihin Valioliigassa ja ykkösdivisioonan ja FA-cupiin. Lue lisää aiheesta Tottenham täältä

Tottenham on yksi Englannin harvoista jalkapalloseuroista, jotka luokitellaan yläluokkaisiksi. Muiden seurojen perustajajäseninä on ollut yleensä tehdastyöläisiä ja vastaavissa ammateissa toimivia, mutta Tottenhamin perusti kahdessa Pohjois-Lontoon yksityiskoulussa opiskelevat nuoret. Opiskelijat olivat kyllästyneet ainaiseen kriketin peluuseen ja päättivät perustaa oman jalkapallojoukkueen. Näin Hotspur FC sai alkunsa.
   
Tottenham Hotspur on yhdistetty jo pidempään juutalaiseen kannattajakuntaan, jotka keksivät lempinimet "Yids" ja "Yid Army".
   
Tottenham on yksi Euroopan suurimmista joukkueista, vaikkakaan samaa ei voi sanoa voittojen määrästä. Tottenhamissa on pelannut merkittäviä pelaajia vuosien varrella, kuten Gary Lineker ja Jürgen Klingsman, jotka ovat Englannin liigan parhaita pelaajia kautta aikojen. Vuonna 2013 Tottenham myi Gareth Balen Real Madridille 100 miljoonan euron hintaan. Bale oli näin ollen aikansa arvokkain pelaaja.
   
Tottenham pelaa erittäin viihdyttävää jalkapalloa, ja joukkueeseen lukeutuu liigan parhaita pelaajia, kuten Kane, Eriksen ja Son. Tulevalla kaudella joukkue taatusti tähtää yleisönsä vakuuttamiseen ja mestaruuteen, joka on jäänyt uupuumaan heiltä jo turhan kauan.

Ottelut 2018-19


Tyytyväiset asiakkaat

Todella helppoa

"Helppo ja vaivaton tapa tilata ja noutaa liput. Kaikki toimi hyvin. Suosittelen..."
(33)
Janne, Riihimäki
TII, 06 HEL 2018

Katso kaikki

Areena White Hart Lane. LontoonJalkapallo.fi

Areena
White Hart Lane

Areena, White Hart Lane Areena Areena White Hart Lane

Kyky
61.000

Osoite
748 High Road,
Tottenham,
London, N17 0AP
Katso karttaa, White Hart Lane Katso karttaa

Katso karttaa, White Hart Lane

Maanalainen
Seven Sisters Station.

 
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti
Ostoskori