Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Samankaltaisia tuoteryhmiä

West Ham United FC

West Ham United perustettiin vuonna 1895 ja se on yksi Englannin kuuluisimmista jalkapalloseuroista. 

Jos menet Northern Linellä Camden Townin torille, löydät matkamuistoja moneen lähtöön: Englannin suurimpien joukkueiden ja West Ham Unitedin kyniä, sytkäreitä, huiveja ja hattuja. Vaikka West Ham ei totta puhuen pysty todella haastamaan joukkueita kuten Unitedia, Liverpoolia tai Chelseaa vastaan, mutta kun puhutaan pelin tasosta, West Ham on yksi Englannin rakastetuimpia joukkueita, ja joukkueella on myös kannattajia ympäri maailman. 

Viime vuosina joukkue on löytänyt todellisia tähtiä, kuten John Terryn, Frank Lampardin, Joe Colen ja vuoden 1966 World Cupin sankarin Bobby Mooren. 
Yksi selitys West Hamin kyvylle löytää tähtiä löytyy seuran toiminnasta: se toivottaa tervetulleeksi kenet tahansa lapsen, joka haluaa pelata jalkapalloa ja antaa heidät testiharjoitella joukkueen kanssa. Tämä on poikkeus Valioliigan joukkueiden parissa, joilla on kykyjen etsijät ja joukkueiseen pääsee vain kutsusta. Jos West Ham olisi pystynyt pitämään itsellään kaikki upeat pelaajat, jotka se on kouluttanut vuosien varrella, joukkue saattaisi olla maan menesteyneimpiä joukkueita. 

West Hamin kohtalo heijastaa aluetta, jolta joukkue on kotoisin. Itä-Lontoo on vaikea ympäristö asua ja vierailevan joukkueen kannattajat kuullaan usein laulamassa "East London is like the back streets of Delhi". Itä-Lontoon realiteetit ovat väistämättä vaikuttaneet West Hamin faneihin ja faneuden luonteeseen. Esimerkiksi kuuluisassa West Ham -laulussa lauletaan "I'm Forever Blowing Bubbles", yksi kohta lyriikoissa kuuluu "Onni on aina piilossa, vaikka etsin joka puolelta". Monet sanovat että kappale kertoo kannattajien rankoista elinolosuhteista, sekä joukkueen vähäisestä menestyksestä.

West Hamin kannattajat tunnetaan elokuvasta ‘Green Street Hooligans’, sekä West Hamin yrityksen ICF:n (Inter City Firm) ja The Millwall Bushwackersin välisestä kilpailusta.

Ticmate Charity

West Ham United FC

Tästä näet West Ham otteluohjelman Lontoon Stadium tällä kaudella. Myymme kaikkiin alla oleviin kotiotteluihin Premier League ja FA-cupiin.

Olemme pahoillamme, mutta tällä hetkellä lippuja ei ole saatavilla kategoriassa West Ham United FC.