Ota yhteyttä

Hei! Napsauta aihepiiriin, joka sopii kysymykseesi parhaiten, niin uskomme löytävämme sinulle vastauksen.

Varaus

Helpoin, nopein ja turvallisin tapa varauksen tekemiseen on käyttää nettisivuillamme olevaa on-line varausta. Voit soittaa meidän Contact Centeriin Kööpenhaminassa puh. +358 9 4272 0899 (englantia puhuva henkilökunta) jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua. Huomioithan, että sinun tulee sekä varata että maksaa liput nettisivujen kautta, etkä voi varata lippuja soittamalla sillä emme voi hyväksyä maksua puhelimen välityksellä. Tämä on sidottuna tietoturvallisuuteen. Voit lähettää kysymyksesi meille näillä sivuilla olevan yhteydenottolomakkeen kautta ja palaamme takaisin asiaan niin pian kuin mahdollista.

Katosiko e-lippusi? Kirjoita oheen sähköpostiosoitteesi ja varausnumerosi, niin lähetämme sen/ne sinulle uudestaan.

Peruutus

Yleisesti voidaan sanoa että et voi muuttaa, palauttaa tai perua varaamiasi ja vahvistettuja lippuja koskien Lontoon jalkapallootteluita. Tämä on ilmoitettu sinulle aikaisin varatessasi lippuja ja hyväksyt tämän menettelytavan kun hyväksyt meidän säännöt ja ehdot.

Kuitenkin teemme kaikkemme jos et voi käyttää ostamiasi lippuja. Jos haluat perua varauksesi, ota yhteyttä meihin yhteyslomakkeella ja ilmoita siinä varausnumero, ja me teemme kaikkemme varauksesi perumiseksi, vaihtoehtoisesti yritämme myydä liput uudelleen toisille asiakkaille. Emme voi luvata mitään mutta yritämme auttaa sinua.

Jos saamme lippusi uudelleenmyytyä tai palautettua, Lontoon klubin ja meidän agenttimme tulee tämä ensin hyväksyä ja sen jälkeen meidän tulee vielä saada hyvityslasku agentiltamme. Tämä prosessi vie aikaa ja vasta 1-2 viikkoa ottelun jälkeen saamme tietää jos sinun liput saatiin myytyä uudelleen tai lunastettua. Jos saamme lippusi uudelleenmyytyä tai palautettua jokaisesta lipusta otetaan peruutusmaksu, yleensä noin €: 10,- jokaisesta lipusta!

Peruutusturva

LontoonJalkapallo.fi-sivustolta voit ostaa peruutusturvan, joka kattaa koko lippuvarauksesi sairauden tai onnettomuuden varalta.

Hinta:
Peruutusturvamme hinta on 10% varauksen kokonaishinnasta.

Mitä peruutusturva kattaa:
Saat rahasi takaisin (ei koske vakuutusturvamaksua), jos sinä lippujen varaajana, perheenjäsenesi (aviomies, vaimo, lapsi, sisar tai vanhempi) tai mukanasi matkustava henkilö (joka on tulossa tapahtumaan kanssasi) tulee kipeäksi, joutuu onnettomuuteen tai menehtyy. Peruutusturva kattaa ajan ennen matkalle lähtöä, normaalisti koneeseen tai junaan nousuun asti kotimaassasi.

Peruutusturvan varaaminen:
Voit varata peruutusturvan lippujen varaamisen yhteydessä. Se on voimassa sen varaus/maksupäivästä. Peruutusturvamaksua ei voida missään tapauksessa palauttaa.

Peruutuksen ilmoittaminen:
Sinun tulee ilmoittaa meille sähköpostilla, mikäli joudut käyttämään peruutusturvaasi, lähettämällä postia osoitteeseen: helpdesk@ticmate.com. Ilmoitus tulee tehdä ennen esitys/tapahtuma/kierrospäivää. Muussa tapauksessa peruutusturva ei päde.

Lääkärintodistus:
Palautusta ei voida suorittaa ilman lääkärintodistusta. Se tulee lähettää meille enintään kahden viikon päästä suunnitellusta esity/tapahtuma/kierrospäivästä yhdessä peruutusturvakopion kanssa. Lääkärintodistuksesta tulee käydä selkeästi ilmi lääkärin nimi, osoite ja puhelinnumero.
Ole hyvä ja lähetä lääkärintodistus ja kopio peruutusturvasta osoitteeseen:
LontoonJalkapallo.fi, Ticmate
Krukmakargatan 50, 1tr
SE-111 30 Stockholm.

Peruutus muun, kuin lippujen varaajan toimesta:
Mikäli kanssamatkustajasi tulee peruuttaa varaus, tarvitsemme lääkärintodistuksen ja sinun peruutusturvasi lisäksi todisteen siitä, että tämän henkilön oli tarkoitus tulla esitykseen/tapahtumaan kanssasi. Tämä todiste voi olla lento- tai junalippu tai hotellivaraus..

Peruutusturva ei kata, mikäli:
- Unohdat tuoda tositteen/e-lipun mukanasi tapahtuma- tai tapaamispaikalle.
- Tulet paikalle myöhässä.
- Kadut lippujen ostoa.
- Et pääse paikalle kuljetusongelmien vuoksi. Meitä tai tapahtumanjärjestää ei voida pitää vastuussa mm. lentojen myöhästymisitä tai kuljetuslakoista, kuten metron tai bussin lakkoilemisista.
- Tulet sairaaksi, olet onnettomuudessa tai kuolemantapauksessa, kun olet jo Lontoossa.
- Tapahtuu luonnonkatastrofi, kuten tulivuorenpurkaus, tulva tai maanjäristys.

Peruutusturvaa ei voi ottaa yli yhdeksän hengen varaukselle.

Sähköpostiosoitteesi *
Nimesi *
Puhelinnumero *
Varausnumero *

Kopio lähetetään sähköpostiosoitteeseesi

LontoonJalkapallo.fi powered by Ticmate

LontoonJalkapallo.fi
Puhelin: +358 9 4272 0899

Päämaja:
Ticmate AB ®
Krukmakargatan 50, 1tr
SE-111 30 Tukholma, Ruotsi
Puhelin: +46 8 446 808 44
Yritystunnus. 556710-6017

Sähköposti Sähköposti 09 4272 0899 09 4272 0899
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti
Ostoskori