Millwall FC

Millwall FC Pelikausi 2018-19

Tästä näet Millwall otteluohjelman The Den tällä kaudella. Myymme kaikkiin alla oleviin kotiotteluihin 1. division/ Sky Bet Championship –ykkösliigaan ja FA-cupiin. Lue lisää aiheesta Millwall FC täältä

Millwalll FC perustettiin vuonna 1885 Kaakkois-Lontoon köyhällä telakka-alueella.

Jalkapallojoukkueet saattavat olla kuuluisia upeasta menestyksestään tai kyvystään valmentaa nuoria tähtiä todellisiksi jalkapallotähdiksi - jotkut joukkueet taas ovat kovan joukkueen maineessa kannattajakuntansa takia.
Kun pelaajat astelevat kentälle, Cold Blow Lanella, eli Milwallin kotiareenan The Denin lavalta raikaa "Everybody knows us, we're called Millwall!" Ja tottahan se on, kaikki tietävät FC Millwallin. Lähes kaikki ovat kuulleet mellakoista Lutonissa vuonna 1985, kamppailuista West Hamia vastaan, ja että Milwallin yritys, "The Millwall Bushwackers", näyttäytyi pahoina poikina elokuvissa ‘Green Street Hooligans’ ja ‘The Football Factory’.

1800-luvun lopulla Itä-Lontoossa oli kaksi suurta ja kilpailevaa hiilikauppiasta. Kun nämä kaksi yritystä perustivat omat jalkapallojoukkueet, jotka tunnetaan tänä päivänä nimillä Millwall FC ja West Ham United, oli selvää, että näistä kahdesta seurasta tulisi arkkiviholliset.
Kamppailusta teki vielä todellisemman fakta, että kumpaakin hiilifirmaa (ja näin ollen myös jalkapalloseuraa) pyöritti kaksi Itä-Lontoon suurinta järjestäytyneessä rikollisuudessa kunnostautunutta perhettä.

Tänä päivänä Millwall ei liity vain menneisyyden väkivaltaisuuksiin ja huliganismiin. Seura on myös vahvasti mukana tukemassa köyhiä perheitä paikallisill alueilla Bermondseyssä ja Peckhamissa, ja toimii myös tiiviissä yhteistyössä Prostate Cancer UK charity -syöpäyhdistyksen kanssa.

Jalkapallo-ottelu The Den -stadionilla on unohtumaton elämys: pienen klubin lämmin tunnelma yhdistettynnä vastustajaa, tuomaria ja joskus jopa omia pelaajia koskevaan rienaukseen...

Millwall FC on joukkue, joka kamppailee Englannin mestaruussarjan ja Englannin ykkösliigan välissä (Englannin jalkapallon 2. ja 3. sarjatasolla). Tästä huolimatta, joukkueessa on potentiaalia upeisiin peleihin. Kuten vuonna 2004, jolloin Millwall nousi maailman vanhimman jalkapalloturnauksen, FA cupin finaaliin - häviten 0-3 Manchester Unitedille, Cristiano Ronaldon laukoessa maalin. Vuonna 2013 joukkue pelasi saman turnauksen semifinaalissa, jonka se hävisi Wiganille, joka voitti koko turnauksen päihittäessään finaalissa Manchester Cityn.

Ottelut 2018-19


Tyytyväiset asiakkaat

Todella helppoa

"Helppo ja vaivaton tapa tilata ja noutaa liput. Kaikki toimi hyvin. Suosittelen..."
(33)
Janne, Riihimäki
TII, 06 HEL 2018

Katso kaikki

Areena The Den. LontoonJalkapallo.fi

Areena
The Den

Areena, The Den Areena Areena The Den

Kyky
20.000

Osoite
The Den,
Zampa Road,
London SE16 3LN

Katso karttaa, The Den Katso karttaa

Katso karttaa, The Den

Maanalainen
Nearest tube stations are Surrey Quays (25 min. walk) and New Cross Gate(15 min. walk)

Bussit
21, 53, 172

 
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti
Ostoskori