Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja Lontoon jalkapallo-otteluihin

Tervetuloa LontoonJalkapallo.fi -sivustolle! Sivustoltamme kaikki jalkapallosta kiinnostuneet voivat hankkia liput Lontoon fudismatseihin. Saat meiltä lippusi seuraavien seurojen peleihin: Arsenal, Chelsea, Tottenham, Crystal Palace, Fulham, West Ham United, QPR, Millwall tai Watford.

Myymme lippuja jalkapallo-otteluihin Lontoossa. Löydät lippuja Valioliigaan, ykkös- ja kakkosdivisioonaan, FA-cupiin, Mestareiden liigaan ja Euroopan liigaan.

LontoonJalkapallo.fi -sivustolla voit helposti, nopeasti ja turvallisesti varata lippusi Lontoossa pelattavaan jalkapallo-otteluun – ennen kuin lähdet matkaan! Tällä tavoin vältät loppuun myydyt ottelut, loputtomat lippujonot ja varmistat, että voit käyttää kallisarvoisen aikasi Lontoossa johonkin muuhun hauskempaan.

Nauti ottelutunnelmasta!

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Queens Park Rangers FC

Queens Park Rangers FC on yksi Englannin vanhimpia jalkapalloseuroja, joka perustettiin jo vuonna 1882, jolloin se jakoi peliolosuhteet kahden muun seuran kanssa. "QPR" pelaa Länsi-Lontoossa, ja sen suurimpia vastustajia ovat kolme muuta Länsi-Lontoon joukkuetta: Fulham, Chelsea, and Brentford. 
QPR on tunnettu englantilainen joukkue. Siitäkin huolimatta, ettei heillä ole liioin mestaruuksia eikä meriittilistaa. Kun malesialainen liikemies Tony Fernandes osti seuran vuonna 2011, hänen firmastaan Air Asiasta tuli klubin pääsponsori. Kannattajat uskoivat että seura saisi vihdoin kaipaamaansa menestystä. Seuran rikastuessa QPR palkkasi monia tähtipelaajia, mutta tulokset antoivat odottaa itseään. 
Tänä päivänä QPR pelaa Englannin 2. sarjatasolla mestaruussarjassa, ja on yksi joukkueista, joka saattaa nousta Valioliigaan ensi vuonna. 

QPR pelaa Loftus Road -stadionilla, joka on klassinen englantilainen jalkapalloareena. Areenalla on mahdollisuus nähdä miten kovaääninen kannustus "vain" 18 000 hengen katsomoista lähtee. 

Ticmate Charity

Queens Park Rangers FC

Tästä näet QPR otteluohjelman Loftus Road tällä kaudella. Myymme kaikkiin alla oleviin kotiotteluihin EFL Championship –ykkösliigaan ja FA-cupiin.

Lajittelukriteeri
Hakutulokset: 1 - 18 (18)