Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Queens Park Rangers FC

Queens Park Rangers FC on yksi Englannin vanhimpia jalkapalloseuroja, joka perustettiin jo vuonna 1882, jolloin se jakoi peliolosuhteet kahden muun seuran kanssa. "QPR" pelaa Länsi-Lontoossa, ja sen suurimpia vastustajia ovat kolme muuta Länsi-Lontoon joukkuetta: Fulham, Chelsea, and Brentford. 
QPR on tunnettu englantilainen joukkue. Siitäkin huolimatta, ettei heillä ole liioin mestaruuksia eikä meriittilistaa. Kun malesialainen liikemies Tony Fernandes osti seuran vuonna 2011, hänen firmastaan Air Asiasta tuli klubin pääsponsori. Kannattajat uskoivat että seura saisi vihdoin kaipaamaansa menestystä. Seuran rikastuessa QPR palkkasi monia tähtipelaajia, mutta tulokset antoivat odottaa itseään. 
Tänä päivänä QPR pelaa Englannin 2. sarjatasolla mestaruussarjassa, ja on yksi joukkueista, joka saattaa nousta Valioliigaan ensi vuonna. 

QPR pelaa Loftus Road -stadionilla, joka on klassinen englantilainen jalkapalloareena. Areenalla on mahdollisuus nähdä miten kovaääninen kannustus "vain" 18 000 hengen katsomoista lähtee. 

Ticmate Charity

Queens Park Rangers FC

Tästä näet QPR otteluohjelman Loftus Road tällä kaudella. Myymme kaikkiin alla oleviin kotiotteluihin EFL Championship –ykkösliigaan ja FA-cupiin.

Olemme pahoillamme, mutta tällä hetkellä lippuja ei ole saatavilla kategoriassa Queens Park Rangers FC.