Lisätietoja LontoonJalkapallo.fi

LontoonJalkapallo.fi on nettiportaali, jonka tarkoituksena on auttaa tavallisia matkalaisia saamaan tietoja sekä tietysti lippuja Lontoossa pelattaviin jalkapallo-otteluihin helposti, fiksusti ja turvallisesti.

Tietoa Chelseasta:

Chelsea FC on perustettu vuonna 1905, ja joukkue pelaa kotiottelunsa kuuluisalla Stamford Bridgellä, joka rakennettiin ensimmäisen kerran vuonna 1877, jo vuosia ennen Chelsean perustamista. Stamford Bridgellä on tilaa 42 000 kannattajalle. Chelsea FC sai maailmanlaajuista huomiota, kun seuran osti venäläinen miljardööri Abramovich vuonna 2003, ja siitä tuli samalla hetkellä yksi maailman varakkaimmista seuroista. Vuodesta 2003 on Chelsea FC ostanut runsaasti kuuluisia pelaajia ja voittanut Englannin mestaruuden kahdesti (2005 ja 2006)! Ei hassummin lontoolaisseuralta.

Tietoa Arsenalista:

Arsenal on Chelsea FC:n ohella toinen “iso” seura Lontoossa. Arsenal on perustettu vuonna 1886, ja se pelaa Emirates-stadionilla, jonne mahtuu 60.000 kannattajaa. Emirates-stadion avattiin vuonna 2006, jolloin Arsenalin vanha ja kuuluisa stadion ”Highbury” oli jäänyt liian pieneksi. Arsenal on ylväs seura, jolla on pitkät perinteet, ja tietyt vuodet, joita kutsutaan “Arsène Wenger” –kaudeksi alkaen vuodesta 1996, jolloin joukkue voitti tuplamestaruudet vuosina 1998 ja 2002 sekä pelasi tappiottoman 49 ottelun putken.

Tietoa Fulhamista:

Fulham FC ei ehkä ole yhtä kuuluisa kuin Arsenal tai Chelsea, mutta se on jalkapalloseura, joka on pelannut Valioliigassa monta vuotta, osoittaen että Fulham FC:llä on rima korkealla jokaisessa pelaamassaan ottelussa. On aina mahtavaa nähdä Fulham FC pelaamassa Craven Cottagen kentällä Lontoossa ja sinulla on aina hauskaa. Fulham FC on perustettu vuonna 1896, ja pelaa kuten mainittua Craven Cottagella, jossa on tilaa 23 000 kannattajalle. Vaikka Fulham on Arsenalin ja Chelsean tapaan valioliigaseura, liput Fulhamin peleihin ovat paljon edullisempia, mikä taas on yksi hyvä syy enemmän katsoa Fulhamin peliä.

Tietoa West Hamista:

West Ham United on neljäs seura, jonka lippuja myymme Lontoossa. Se myös pelaa Valioliigassa. West Ham United ei Fulham FC:n tapaan ole yhtä kuuluisa kuin Arsenal tai Chelsea, mutta takaamme, että on mahtavaa nähdä West Ham pelaamassa kotikentällän Boleyn Groundilla (Upton Parkissa) Lontoossa. West Ham United on perustettu vuonna 1904 ja se pelaa Boleyn Groundilla (Upton Parkissa). Sinne mahtuu 35 000 kannattajaa. Vaikka West Ham United on Arsenalin ja Chelsean tapaan valioliigaseura, liput West Ham Unitedin peleihin ovat paljon edullisempia, mikä taas on yksi hyvä syy enemmän katsoa West Ham Unitedin peliä.

Tietoa Charltonista QPR:stä:

Sekä Charlton että Queens Park Rangers (QPR) pelaavat alemmissa divisioonissa (ykkös- ja kakkosdivisioonassa). Mutta takaamme, etteivät kummankaan seuran kotiottelut ole tylsiä. Ehkäpä peli ei ole yhtä kaunista ja eleganttia kuin Valioliigassa, mutta taistelu ja tilanteiden tiiviys on korkeaa tasoa. Jokainen peli pelataan erityisessä jalkapallon ilmapiirissä, jonka saavutat vain seuraamalla jalkapallo-ottelua Englannissa. QPR on perustettu vuonna 1904, ja se pelaa vanhalla kunnon Loftus Roadilla, jonne kannattajia mahtuu 19 000. Charlton on perustettu 1919, ja se pelaa The Valley –stadionilla, jonne mahtuu 27 000 kannattajaa.

Lisätietoja LontoonJalkapallo.fi

 

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti
Ostoskori