Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja Lontoon jalkapallo-otteluihin

Tervetuloa LontoonJalkapallo.fi -sivustolle! Sivustoltamme kaikki jalkapallosta kiinnostuneet voivat hankkia liput Lontoon fudismatseihin. Saat meiltä lippusi seuraavien seurojen peleihin: Arsenal, Chelsea, Tottenham, Crystal Palace, Fulham, West Ham United, QPR, Millwall tai Watford.

Myymme lippuja jalkapallo-otteluihin Lontoossa. Löydät lippuja Valioliigaan, ykkös- ja kakkosdivisioonaan, FA-cupiin, Mestareiden liigaan ja Euroopan liigaan.

LontoonJalkapallo.fi -sivustolla voit helposti, nopeasti ja turvallisesti varata lippusi Lontoossa pelattavaan jalkapallo-otteluun – ennen kuin lähdet matkaan! Tällä tavoin vältät loppuun myydyt ottelut, loputtomat lippujonot ja varmistat, että voit käyttää kallisarvoisen aikasi Lontoossa johonkin muuhun hauskempaan.

Nauti ottelutunnelmasta!

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Ticmate Charity

FA Cup

FA Cup, tai Emirates FA Cup, kuten turnaus tunnetaan tätä nykyä on yksi maailman isoimmista kansallisista jalkapalloturnauksista. Englannin cupinakin tunnettuun turnaukseen pääsy edellyttää sarjatasoa yhdestä kymmeneen Englannin jalkapallossa. Näin ollen ei ole ollenkaan harvinaista, että turnauksessa on mukana yli 650 joukkuetta. Cup on tarjonnut faneille todella viihdyttäviä otteluita vuosien varrella, unohtamatta yllätystappioita tai todellisia jännitysnäytelmäfinaaleja.

Olemme pahoillamme, mutta tällä hetkellä lippuja ei ole saatavilla kategoriassa FA Cup.