Ticmate
Lippuja kansainvälisiin tapahtumiin
Yli 130 maassa ja 6 mantereella

Lisätiedot LontoonJalkapallo.fi

LontoonJalkapallo.fi on ruotsalainen yhtiö jolla on toimistot sekä Ruotsissa että Tanskassa. Haluamme on auttaa sinua joka pidät jalkapallosta, helpolla, järkevällä ja turvallisella tavalla saamaan lisätietoja ja varaamaan jalkapallo-otteluiden lippuja Lontoossa pelattaviin otteluihin. Voimme aina tarjota hyvät paikat koskien sitä areenan osaa missä haluat istua, emme tarjoa yksittäisiä paikkoja koskaan ja hintamme ovat hyvät ja kilpailukykyiset, myös “tärkeisiin” otteluihin, jotka yleensä ovat loppuunmyytyjä. Asiakkaanamme voit turvallisesti varata ja ostaa lippusi kauttamme ja olla varma siitä että jalkapallokokemuksesi on mahtava kokemus.

Yritystä ohjaa intohimo ja kiinnostus

LontoonJalkapallo.fi-yrityksen toiminnan aloittajana toimiva Marcus Moeschlin on intohimoinen musikaalien, konserttien ja muiden tapahtumien seuraaja. Jo 18-vuotiaana hän järjesti matkoja rock-konsertteihin Ruotsissa. Marcusin tavoitteena on aina ollut tarjota ihmisille hyviä tapahtumia ja kansainvälisiä kokemuksia edulliseen hintaan. Tämä kävi ilmi erityisesti hänen ollessaan Ruotsin Box Officen omistaja. Marcus on myös yksi tapahtuma-alan digipioneereja, sillä jo vuonna 1990 hän oli mukana luomassa ainutlaatuista Global Tickets -verkostoa, jossa 22 maata osti ja myi kansainvälisiä tapahtumalippuja sähköisesti keskenään. Tuohon aikaan kilpailijat käyttivät vielä faksia, teleksiä ja puhelinta. Verkosto sai vuonna 1992 englantilaisen Queen's Award -palkinnon parhaasta vienti-ideasta. Tanskan toimistossa Kööpenhaminassa työskentelee Kim Harbers. Kim jakaa Marcuksen intohimon kaikenlaisia tapahtumia kohtaan, mutta erityisen kiinnostunut hän on musikaaleista ja urheilusta. Kimin ura kansainvälisten tapahtumien lipunmyynnin parissa alkoi vuonna 1996, kun hänet palkattiin ARTE Udlandiin, yhteen Global Tickets -verkostoon kuuluneeseen yritykseen. Kim työskenteli usean vuoden ajan Tanskan maajohtajana ja Pohjoismaiden päällikkönä. Kuten huomaat, LontoonMusikaalit.fi-sivuston taustalta löytyy monen vuoden kokemus. Toimipisteet Ruotsissa ja Tanskassa ja contact center Suomessa tekevät yrityksestä paikallisen – kansainvälisiä verkostoja ja kunnianhimoja unohtamatta.

LontoonJalkapallo.fi-yrityksen omistaja on Ticmate

Marcus Moeschlinin pääasiallinen yritys Ticmate on ollut olemassa vasta vuodesta 2006, mutta se on jo ehtinyt saavuttaa menestystä. Yhtiön visiona on tulla kansainvälisen lipunmyynnin ja erilaisiin tapahtumiin kohdistuvien matkojen johtavaksi toimijaksi Euroopassa. Osana tätä strategiaa aloitettiin LondonMusikaler.se. Sittemmin LondonMusikaler.se on käännetty kymmenelle eri kielelle ja se toimii kymmenessä eri maassa. Yksi näistä on Suomen LontoonMusikaalit. ja BarcelonaJalkapallo.

Marcus Moeschlin

 

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti
Ostoskori